Kærlig støtte til Kærlighedens Skole i Nairobis slumkvarter

Integro er optaget af at hjælpe mennesker, bl.a. gennem uddannelse og udvikling. Derfor har vi besluttet at støtte en lille kenyansk skole, Upendo Rescue Center. Skolen ligger i Mukuru Slum, et af Nairobis mange slumkvarterer. På swahili betyder ”upendo” kærlighed, og kærlighed er netop ideen bag skolen, der er grundlagt af Naum Ochido – skolens leder, som selv er opvokset i slummen.

Skolen, der startede med 30 forældreløse gadebørn i 2002, har i dag 288 børn. Mange af disse børn har mistet deres forældre p.g.a. HIV/Aids. Nogle af børnene bor på skolen, mens andre bor hos slægtninge. Skolen er i rivende udvikling. Bl.a. er der opført en tilbygning, som bruges til soverum for børnene. Desuden er der blevet bygget toiletter, som ellers før blot var et hul i jorden. Alt dette er blevet til via støtte fra frivillige.

Integros støtte betyder bl.a., at børnene kan få et ordentligt måltid. Før i tiden var der ikke mulighed for at børnene kunne få mad i skolen, hvilket resulterede i sultne, trætte og ukoncentrerede børn. Selve undervisningen foretages af frivillige kenyanske lærere og frivillige, som brænder for at yde en ekstra indsats.

Skolen har fortsat behov for udflugter til børnene, uniformer, tøj, skolebøger, hygiejne midler, m.m. Derudover er der behov for skolematerialer til de frivillige lærere.

Få mere at vide om skoleprojektet i Nairobi og vores støtte hertil.
Kontakt Dea Norman, Integro Hillerød på e-mail den@integro.dk eller telefon 4172 6003.

Du kan også besøge skolens facebook side: https://www.facebook.com/UpendoRescueCentreNairobi/