Hold styr på højtiderne, og bliv klogere på hvordan nydanskere får den bedste start

Hvordan sikrer vi de nytilkomne flygtninge den bedste start på deres arbejdsliv her i Danmark? Hvordan undgår vi, at de ender på langvarig offentlig forsørgelse? Og hvordan kan man som virksomhed hjælpe til? Det giver Integro sammen med andre danske virksomheder og aktører på integrationsområdet en række gode svar på i Foreningen Nydansker’s Højtidskalender 2017.
Udover at vise de mest udbredte religioners højtider, byder kalenderen også på best practice cases og gode råd, som du kan lade dig inspirere af, hvis du eller din arbejdsplads vil være med til at tage ansvar for en succesfuld integration af flygtninge på arbejdsmarkedet.
Du kan bl.a. blive klogere på flg. områder:
  • Erhvervsrettet sprogundervisning
  • Faglig opkvalificering
  • Arbejdsmarkedsforståelse og indsigt i dansk arbejdspladskultur
  • Etablering af professionelle netværk

Vær helt opdateret på de forskellige trosretningers højtider. Få kalenderbesked, når begivenheder finder sted og læs mere om de konkrete højtider. Og se samtidig eksempler på indsatser og initiativer, der alle sammen udgør de første, vigtige skridt mod et job i Danmark:
Bookmark siden Højtidskalender.dk, som er optimeret til mobile enheder, men også fungerer glimrende på din computer http://www.hojtidskalender.dk/homepage