Integration af flygtningekvinder handler om ændret selvopfattelse og identitetsskifte

Barikan Solecki fra Integro holdt på JobIntegration temadagen 2. juni et indlæg om, hvilke udfordringer virksomhederne oplever, når de ansætter kvinder med anden etnisk baggrund end dansk. Barikan Solecki gav bl.a. konkrete bud på, hvordan vi kan bruge kvindernes ressourcer bedre, set i forhold til virksomhedernes aktuelle behov.

Barikan er også meget optaget af, hvilken betydning selvopfattelsen blandt kvindelige integrationsborgere er i forhold til den gængse kvindeopfattelse i det danske samfund. Hør hende her forklare, hvorfor integration af flygtningekvinder kræver en helt ekstraordinær indsats, og hvorfor mange kvindelige integrationsborgere er helt på glatis, når man spørger dem “hvem er du”? Klik på billedet herover for at se interviewet.

Læs mere om JobIntegration temadagen og se interview med Mads Sørensen, Quick Care her.

Se interview med Hanna Ziadeh, MENA, Institut for Menneskerettigheder her.