En historie om integration og succes, på 64%

Julen sig nærmer og året synger på sidste vers. Det er tid at kigge tilbage, gøre status og reflektere. Når vi kigger tilbage på 2017, er det især den omfattende opgave med at gøre nytilkomne flygtninge selvforsørgende, vi får øje på. Hos Integro har vi i 2017 gjort vores til, at opgaven er blevet lidt mindre – i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere på jobcentre, kommuner og virksomheder landet over.

I alt er 552 nytilkomne borgere startet i forskellige forløb hos Integro. En del af disse er i længerevarende forløb, som først afsluttes til næste år.

Af de i alt 234 afsluttede borgere har 149 har opnået job, IGU, selvforsørgelse eller uddannelse – hvilket vil sige hele 64 %. Derudover er 17 % i løntilskud – og på vej i job.

Hvad er det ved vores integrationsindsats, der virker?

Det virker i undervisningen, når vi:

  • Lærer kursisternes livshistorier at kende, og de føler sig set og hørt
  • Får afdækket deres kompetencer og dermed skaber det helt rigtige match på arbejdsmarkedet
  • Samarbejder tæt med jobcentret og sprogskolen
  • Får kursisterne til at tage ejerskab for egen sprogindlæring – hvilket vi til stadighed udfordrer dem på
  • Bruger sprogkort og sprogspil for at fremme indlæringen af dansk – vi træner både hverdagsdansk og erhvervsdansk

Det virker på arbejdsmarkedet, når vi:

  • Etablerer både fuldtidsjobs og deltidsjob
  • Anvender Integros Branchepakke-koncept bl.a. med Brancheinformationer på 7 forskellige sprog
  • Bruger Sprogkort på arbejdspladsen for at lette kommunikationen
  • Målretter praktikken i tæt samarbejde med arbejdsgiver og bruger skræddersyede Kvalifikationskort, der tydeliggør hvilke kompetencer den enkelte nye dansker tilegner sig – og hvilken opkvalificering, der evt. er behov for

Mange flere integrationsopgaver i 2018

Vi glæder os til at fortsætte vores integrationsindsats i det nye år.

Udover de kommuner, vi allerede har samarbejde med på integrationsområdet, ser vi frem til nye spændende samarbejder med Gribskov Kommune, Rebild Kommune og 4 sjællandske kommuner.

Sidder du med ansvar for integration i din kommune, og kunne du tænke dig at have en erfaren og dedikeret samarbejdspartner, der kan sikre jer en succesrate på 64% – så kontakt mig og lad os tage en snak om mulighederne.

De campagnegroep die het onderzoek van Sprout naar de effectiviteit van flibanserin heeft ontwikkeld – de Canadian Association of Sexual Health Physicians (CASHP erectiemedicijnen.com) – heeft sindsdien een bijbehorende verklaring uitgegeven, een “samenvatting van het bewijsmateriaal” (PDF) die ook een recente (2016) Cochrane review van flibanserin uitdaagt. als aanvullende therapie voor behandeling bij vrouwen.

OG så laver vi jo også meget andet end integration, med succes. Vil du vide mere om det, så kig dig omkring her på vores hjemmeside.

Tak for indsatsen – og succesen – i 2017

Lad mig slutte af med at sige kæmpestort TAK til alle jer, der har gjort 2017 til et succesfuldt år for integrationsindsatsen.

Tak til vores superdygtige og dedikerede konsulenter landet over og til vores fantastiske samarbejdsvirksomheder og –kommuner. Uden jeres store indsats, tillid og støtte havde vi ikke opnået de flotte resultater sammen.

En KÆMPE tak skal også lyde til vores skønne og seje kursister, som i den grad har kæmpet en kamp og gjort deres til, at succesraten på 64% er blevet en realitet.

Til alle jer – rigtig glædelig jul og godt, lykkebringende nytår.

Fra alle os i Integro