Integro er “side-1 pige” i ny Højtidskalender

image_pdfimage_print

Integro er “januar-pigen” i Foreningen Nydanskers Højtidskalender 2018, der har kulturmøder på arbejdspladsen som tema. Som noget helt nyt er kalenderen baseret på video-indslag. Se Integros indslag herover.

Hos Integro bygger vi bro mellem flygtninge og virksomheder og sikrer det gode kulturmøde på arbejdspladsen. Vi giver flygtninge den ekstra energi, der skal til for at præstere og være en del af virksomhedskulturen. Derfor er vi stolte af at repræsentere årets Højtidskalender fra Foreningen Nydansker sammen med 11 andre virksomheder.

Højtidskalenderen sætter fokus på en mangfoldighed af højtider i 2018 på tværs af de mest gængse religiøse retninger fra buddhisme til islam. Kalenderen skal samtidig sætte skub i debatten om kulturmøder og uskrevne regler på danske arbejdspladser. Det er vigtigt, at de uskrevne regler bliver italesat, og at eventuelle kulturforskelle kommer på dagsordenen ude på arbejdspladserne.

Højtidskalenderen 2018 er online
Via de enkelte kalendersider er det muligt at benytte en QR-kode, der linker til et kort videoklip. Heri giver de arbejdspladser, der bidrager som sponsorer af kalenderen, eksempler på, hvordan de håndterer kulturmøder på arbejdspladsen. Vi er beærede over, at Integro har fået første side i kalenderen, hent hele kalenderen som PDF her.

Det er vores dygtige konsulent Barikan Ismaeeli Solecki, der på Integros vegne fortæller om det gode kulturmøde på arbejdspladsen. Blandt andet fortæller hun, hvordan kulturmøder handler om at være menneske i øjenhøjde. Se videoindslaget herover.

Yderligere information – kontakt Barikan Ismaeeli Solecki på BSO@integro.dk