Integro underviser i virksomhedsrettet dansk på servicevirksomheden Renell

– Vores kursister har fået rigtig meget ud af kombinationen mellem virksomhedspraktik og danskundervisning, der relaterer til dagligdagen med rengøringsopgaver! Sådan siger Eva Hummelshøj, driftschef hos Renell.

Servicevirksomheden Renell A/S og Integro har modtaget midler fra Styrelsen for International Rekruttering og Integration til at lave danskundervisning på Renell og lige før sommerferien afsluttede første hold kursister. Kursisterne blev henvist fra Rudersdal, Hillerød og Helsingør Kommune og skulle sideløbende med deres praktik hos Renell, følge Integros danskundervisning 2 dage om ugen. Progressionsmålingerne viser at kursisterne har lært rigtig meget dansk på projektets 18 uger – og kursisternes egne tilbagemeldinger lyder også på, at de har lært utrolig meget dansk, som de kan bruge på arbejdspladsen. Over 50 % har efterfølgende fået job hos Renell.

Vi har modtaget flere midler og starter nyt hold sammen med Renell i løbet af efteråret. Noget vi glæder os rigtig meget til.

Hvis du vil vide mere om vores konkrete erfaringer med at kombinere virksomhedspraktik og danskundervisning, så kontakt os endelig! Ring til Kim Overgaard2087 6338 eller send en mail til kov@integro.dk

Er du blevet nysgerrig på, hvordan projektet med Renell konkret er grebet an, kan vi henvise til denne artikel, som Helsingør Kommune har bragt om projektet: https://www.helsingor.dk/erhverv/erhvervsnyt/2018/flygtninge-faar-job-efter-forloeb-hos-renell/#