Din jobfremtid starter her

Er du i tvivl om din jobfremtid, så er det her, den starter. Det ligger i vores DNA at modtage dig med åbne arme og tillid. Har du en plan, har vi vilje, knowhow og netværk, som vi gerne deler med dig. For at du kan få den succes, du fortjener.

Vi gør dine drømme til mål og konkrete planer

Vi har mange års erfaring i at finde ind til menneskers uforløste drømme – og konvertere dem til mål og helt konkrete planer. Og intet vil glæde os mere end se dig lykkes. Få succes. Og dermed arbejdsLIVSglæde.

Vi samarbejder med kommunerne om at hjælpe dig ind på – eller tilbage til – arbejdsmarkedet. Og til at blive fuldt integreret i samfundet som en selvforsørgende og værdiskabende borger. Udgangspunktet for vores arbejde er hjælp til selvhjælp.

Du er din egen, og det respekterer vi

Når du kommer på kursus eller til samtale hos os, er indsatsen dedikeret til dig. Og hånden på hjertet: “Hvor tit får vi egentlig sat os ned og får brugt noget tid på os selv?” Nej, vel …? Nu ved vi jo ikke, hvordan det er for dig – før vi har mødt dig. Een ting ved vi dog: “Du er ikke som de andre …!” Og fortjener at blive behandlet, som den du er. Vi glæder os til at møde dig.

Skal du starte på kursus hos Integro?

Find din Integro afdeling her