UGE 6 – Sæson-ledighed

Jan Kyhnau

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 06/02/2017 - 07/04/2017
9:00 - 15:00

Afdeling
Norddjurs

Kursus

Sæson-ledighed

Velkommen til Integro, Norddjurs …

Vi har igennem Jobcenter Norddjurs fået oplyst, at du skal starte på kursus her hos os.

Vi har derfor fornøjelsen at invitere dig til kursusstart

Mandag den 6. februar, kl. 09.00 – 15.00

Kursuslokalerne er åbne fra kl. 8.30. Vi har kaffe på kanden, hvis du kommer lidt tidligere. Programmet bliver gennemgået og udleveret på dagen.

Kurset afholdes i vores kursuscenter i Grenå

Integro A/S
Århusvej 22C
8500 Grenå

Afdelingen ligger i Grenå på Århusvej 22C, 2500 Grenå. Sigt midt mellem McDonald’s og Aldi, gå rundt om bygningen – og du finder os i bygningen bagved.

Er du i bil, kan du parkere næsten lige uden for døren. Og det er gratis – ingen P-vagter her! Vi har få pladser lige foran døren – ellers kør til parkeringspladsen helt i bunden, hvor der næsten altid er plads.

Vi starter med rundstykker kl. 9.00. Vi har ingen kantine, men et køleskab til madpakken og kaffe på kanden. Der ligger en Føtex og McDonalds på Usserød Kongevej lige for enden af Egedalsvej. Til fods skal du beregne ca. 10 min. hver vej.

Første modul efter introduktionen bliver udarbejdelse og/eller optimering af dit CV. Har du allerede udarbejdet et CV, skal du medbringe dette. Anden dag bedes du medbringe kode til CV på jobnet og nemID. Der er trådløst net.

Skulle du blive forhindret i kursusstarten mandag, vil vi bede dig ringe til vores kontor på tlf.
7020 5125. Og ja, vi skal jo sige det: Der er mødepligt, da det er en del af jobplanen fra Jobcentret.

Ring endelig, hvis du har spørgsmål. Det er nemlig derfor, vi er her. Vi glæder os rigtig meget til se dig. Her hos os i Integro, Norddjurs.

Med venlig hilsen

Integro A/S

Kristian Pedersen

Projektleder