image_pdfimage_print

Hent som pdf

Velkommen til Integro Aalborg

Afdelingen ligger i Vejgaard – på Kristinevej 2E, 9000 Aalborg. Gå forbi bygningen med Jysk Telemarketing og rundt om den. Så finder du os i bygningen bagved.

Her holder vi kurser for mennesker, der gerne vil have sig en uddannelse og/eller et job. Du får bl.a. alt at vide om, hvordan man skriver en rigtig god ansøgning og får hjælp til at starte i praktik.

Desuden holder vi kurser og giver individuel hjælp og sparring målrettet til nye danskere, der stiler efter deres første job eller uddannelse i Danmark.

Skal du starte på kursus hos os

Find dit kursusforløb her

Her finder du os

Godt at vide

Parkering

Er du i bil, kan du parkere næsten lige uden for døren. Og det er gratis – ingen P-vagter her! Vi har få pladser lige foran døren – ellers kør til parkeringspladsen helt i bunden, når du kører forbi Jysk Telemarketing. Så skal du gå 20 meter.

Computer

Vi har computere – og trådløst net, så du er også velkommen til at bruge din egen computer. Vi har printer med scannerfunktion.

Frokost

Vi har ingen kantine, men et køleskab til madpakken og kaffe på kanden. Der ligger en købmand 100 meter fra lokalerne.

Mødetid

Undervisningen starter kl. 9.00. Kursuscentret er åbent fra 8.15. Ved individuelle samtaler, vil du blive indkaldt direkte.

Undervisningsmaterialer

Der undervises bl.a. fra projektor – og udleveres trykt kursusmateriale. Desuden kan du få overført en digital version af de slides, der undervises fra. Der udleveres selvfølgelig også kursusmappe, kuglepen og notatpapir. Sådan er vi, hos Integro. Velkommen til.