image_pdfimage_print

Hent som pdf

Velkommen til Integro Norddjurs

Afdelingen ligger i Grenå på Århusvej 22C, 2500 Grenå. Sigt midt mellem McDonald’s og Aldi, gå rundt om bygningen – og du finder os i bygningen bagved.

Her holder vi kurser for mennesker, der gerne vil have sig en uddannelse og/eller et job – og vide mere om, hvordan man skriver en rigtig god ansøgning. Ikke mindst hvordan man virker overbevisende ved jobsamtalen.

Her finder du os

Godt at vide

Parkering

Er du i bil, kan du parkere næsten lige uden for døren. Og det er gratis – ingen P-vagter her! Vi har få pladser lige foran døren – ellers kør til parkeringspladsen helt i bunden, hvor der næsten altid er plads.

Computer

Vi har computere – og trådløst net, så du er også velkommen til at bruge din egen computer. Vi har printer med scannerfunktion.

Frokost

Vi har et lille køkken/kantine samt et køleskab til medbragt mad. Der er indkøbsmuligheder flere steder rundt om adressen, hvis du vælger at springe madpakken over en dag.

Mødetid

Undervisningen starter kl. 9.00. Kursuscentret er åbent fra 8.15. Ved individuelle samtaler, vil du blive indkaldt direkte.

Undervisningsmaterialer

Der undervises bl.a. fra projektor – og udleveres trykt kursusmateriale. Desuden kan du få overført en digital version af de slides, der undervises fra. Der udleveres selvfølgelig også kursusmappe, kuglepen og notatpapir. Sådan er vi, hos Integro. Velkommen til.