Menneskene bag

– hils på Jette og Kim

Det er os, der tegner virksomheden – sikrer resultaterne og står inde for kvaliteten. Med etik som pejlemærke og troværdighed som omdrejningspunkt. Det lyder måske fint, men det er ganske enkelt. Vi er to jordbundne mennesker, der har et inderligt ønske om at bidrage til samfundet gennem at hjælpe mennesker, som i en periode af deres liv har det svært. Mennesker der er kommet uden for arbejdsmarkedet, eller måske aldrig har fået chancen for at komme ind på det.

Og så vil vi gerne hjælpe kommunerne med at gøre det godt. For deres borgere – og for at passe på de skattekroner, som de hver måned skal disponere over. Klogt og samfundsnyttigt. Effektivt og ordentligt.

Vi er begge kendt for at kalde en spade for en spade og sige tingene lige ud. Fordi det at arbejde med mennesker i den situation, som vores borgere er i, kræver dyb respekt og ikke levner plads til at pakke tingene ind. Men lige så firkantede, som vi er, når det handler om skabe resultater, lige så runde er vi, når det handler om at gøre en forskel for den enkelte. Vi brænder for at hjælpe de mennesker, som har brug for vores hjælp. Brug for at finde job, eksistensgrundlag og mening. Brug for at finde eller genfinde arbejdsLIVSglæden.

Og så vil vi gerne hjælpe kommunerne med at gøre det godt. For deres borgere – og for at passe på de skattekroner, som de hver måned skal disponere over. Klogt og samfundsnyttigt. Effektivt og ordentligt.

Hils på Jette

Mit navn er Jette Jonasson – jeg har grundlagt Integro A/S.
Telefon: 40 76 96 25
Email: jej@integro.dk

jette2Mit navn er Jette Jonasson. Jeg har altid elsket at arbejde med mennesker. Med at gøre en positiv forskel og hjælpe folk med at finde glæden og se det smukke. I tilværelsen. Og i dem selv.

Det startede med hotelbranchen, hvor jeg arbejdede mig op og endte med at blive salgschef for et større hotel. Jeg elskede at skabe oplevelser, bringe glæde, overraske mine gæster med at gøre det ekstra godt for dem. Men jeg ville mere.

Jeg fandt ud af, at vi mennesker måske kan serviceres til at have det godt i en periode, men ikke til at være lykkelige. Det kræver en indsats fra vores egen side. Løbende. Vi skal ikke bæres på hænder og fødder gennem livet. Men have hjælp til at hjælpe os til selv. Også i situationer, hvor livet viser tænder. Netop dér!

Gennembruddet kom, da jeg i 1994 blev kontaktet af en kursusvirksomhed, der hjalp mennesker, som var faldet ud af arbejdsmarkedet og havde brug for at finde et nyt arbejde. Men også brug for at finde glæden. Igen. Den glæde, der forsvinder som dug for solen, når jobbet ryger – og muligheden for at forsørge sig selv.

Da jeg trådte ind af døren, sad der 18 vidunderlige mennesker. De fortalte mig, at det eneste, de ønskede sig var et job. Jeg kunne ikke lade være. Jeg hjalp dem. Op på hesten. Frem i lyset. Ud over rampen – og hen til telefonen. Hjalp dem med at komme igennem – til jobsamtalen. Alle som én. Aldrig havde jeg set mennesker så lykkelige. Som den dag. Og de følgende, hvor også de ansøgninger, vi havde hjulpet med, begyndte at give pote. I form af endnu flere samtaler.

Før jeg havde set mig om, var jeg på vej i bilen. Igen… afsted til de her mennesker. For at give dem den hjælp til selvhjælp, de havde brug for. For at give dem troen på jobbet – og på livet tilbage. Det var det bedste, jeg havde oplevet. Nogensinde.

Og det er det stadig. Så mange år efter. Jeg bliver stadig helt høj, når jeg træder ind på vores kursuscentre. Stemningen. Håbet. Drømmene, der tændes igen. Glæden, der genfindes. Sammen med jobbet, uddannelsen eller praktikken. Så bliver jeg også tændt. Igen.

Efterhånden har jeg fået samlet et fantastisk team. Og bygget en virksomhed op, hvor vi alle arbejder målrettet med det, vi brænder for. Med at udløse menneskeligt potentiale. Med at skabe arbejdsLIVSglæde. Til glæde for den enkelte og til gavn for fællesskabet.

De 18 mennesker, vi i sin tid hjalp i job, kan i dag ganges med mange tusinde. Og smilene med millioner. Det gør mig glad at tænke på. Meget glad. Og lidt stolt.

Hils på Kim

Mit navn er Kim Overgaard – jeg har været personale- og udviklingschef i Integro A/S siden 2004.
Telefon: 20 87 63 38
Email: kov@integro.dk

kimJeg er oprindelig uddannet socialformidler. Vi var banebrydende i beskæftigelsesindsatsen i den kommune, hvor jeg var ansat. Snart så jeg mig selv på vej ud til at andre kommuner for at dele ud af vores erfaringer.

Jeg kunne ikke la’ vær’ med at vende og dreje en sag rundt omkring lovgivningen – til jeg fandt den helt rigtige løsning. Og det kan jeg stadig ikke.

Som beskæftigelseschef ville jeg have harmoni. Blandt personalet. Sikre mig, at de havde det godt. Så jeg ringede efter Integro. Ville have hjælp til nogle af mine medarbejdere.

De tog af sted. Og kom hjem som nye og forfriskede mennesker – og bidrog på en måde, jeg ikke havde set før. Så meldte jeg mig selv. Til det kursus, som jeg havde sendt mine medarbejdere på. Fra den dag, det kursus sluttede, tog mit liv en drejning.

Jeg elskede mit job i kommunen. Mine medarbejdere. De ting, jeg fik lov at påvirke – og friheden til at gøre de ting, jeg prioriterede. Alligevel tog jeg en beslutning. Om at ville være med. I Integro. Jeg savnede kontakten med de mennesker, det hele handlede om – borgerne, menneskene som havde brug for hjælp. Og jeg havde så mange idéer til, hvad der kunne gøres.

Jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg aldrig har kigget mig tilbage. Jeg elsker mit Integro-liv – fordi resultaterne hver dag ruller ind på min skærm, og fordi jeg holder så uendeligt meget af at hjælpe. Det er min arbejdsLIVSglæde – og grunden til, jeg hver dag elsker at komme på arbejde. Uanset om det er på kontoret, ude ved kommunerne eller på vores kursuscentre. Fantastisk er ikke et ord, jeg som nordjyde bruger, men det er fint. Rigtig fint.