Optimér virksomhedens værdiskabelse

Med udgangspunkt i vores mantra arbejdsLIVSglæde hjælper vi virksomheder med at optimere bundlinjen og styrke effektiviteten gennem specialdesignede virksomhedsforløb.

Fra teambuilding til coaching – og tilbage igen

Vi gør det gennem teambuilding – ved at styrke medarbejdernes evne til at forstå, acceptere og tilmed profitere af hinanden. Og vi gør det gennem coaching til den enkelte medarbejder. Således, at hver medarbejder kan blomstre, udvikle sig og optimere sit værdibidrag. Til helheden. Vi har stor erfaring med nænsomt at hjælpe medarbejdere til at blive en bedre udgave af sig selv. Og dermed yde mere. På en helt almindelig onsdag.

Når nogen skal forlade jer, og når nye skal træde til

Herudover er vi stærke, når det gælder genplacering. Vi er eksperter i outplacement og newplacement. I at sikre medarbejdere, der af en eller anden grund må forlade virksomheden, et solidt og gennemprøvet fundament at komme videre på.

Og når nye skal træde til også klar til at hjælpe med lederrekruttering baseret på en effektiv analyse, som vi har eneret på at bruge i Danmark. Derfor bærer analysen også vores navn – Integro.

Vi er i det hele taget klar. Klar til at hjælpe jer. Med at styrke effektiviteten og arbejdsglæden og blive endnu mere værdiskabende. Prøv os.